Flygel

Ubegrænset kreativt potentiale - det får du med alle vores flygler hos Yamaha Piano Center.

Vælg frit mellem et helt akustisk flygel, et moderne Silent™ flygel, et selvspillende flygel eller den seneste innovation: TransAcoustic flygel. Vi har alt fra store koncertflygler til mindre digitalflygler, som giver samme følelse som et traditionelt babyflygel.
Fantastisk design og imponerende teknologi.

Akustisk flygel

Er du på udkig efter et akustisk flygel, så er du kommet til det rigtige sted. Yamahas første flygel fik en hæderspris ved verdensudstillingen i St Louis i 1904 og siden da, er det kun gået opad. I dag laver vi akustiske flygler i alle prisklasser og pianister, fra begynder til virtuos.

Silent flygel

At øve og spille i ro og fred - er det overhovedet muligt? Med Yamaha Silent™ system er svaret: Ja! Vores Silent™-flygler forener det klassiske flygel med den nyeste teknologi og indeholder en utroligt realistisk sampling af et koncertflygel, som du kan få i dine hovedtelefoner, så du kan spille helt uden at forstyrre eller blive forstyrret. Læs mere om Silent™-teknologien her.

Självspelande flygel

Tænk, hvis du kunne få live koncerter hjem i din stue på dit flygel, lige når du ville! Hos Yamaha Piano Center flytter vi altid grænser og allerede i starten af 90'erne udviklede vores ingeniører teknologien, der gør dette muligt. I dag er teknologien gjort perfekt, designet er fantastisk og kvaliteten er som altid den højeste på markedet.

TransAcoustic flygel

Et akustisk flygel med volumenkontrol eller et digitalt flygel med strenge? Yamaha Piano Centers banebrydende innovation TransAcoustic vender op og ned på hele pianoverdenen - og vi lover, at du ikke kan lade være med at blive imponeret. Velkommen til en helt ny verden!

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Kontakt os