Silent flygel

At øve og spille i ro og fred - er det overhovedet muligt? Med Yamaha Silent™ system er svaret: Ja! Vores Silent™-flygler forener det klassiske flygel med den nyeste teknologi og indeholder en utroligt realistisk sampling af et koncertflygel, som du kan få i dine hovedtelefoner, så du kan spille helt uden at forstyrre eller blive forstyrret. Læs mere om Silent™-teknologien her.

Hvordan fungerer et Silent™ flygel?

Når Silent™-funktionen er aktiveret, bliver hammerne forhindret i at nå strengene. I stedet bliver hammerens bevægelse fanget af en meget sofistikeret sensor som sender al information herom til et digitalt lydmodul som genskaber lyden. På den måde kan du når som helst spille uden akustisk lyd fra klaveret, men kun med lyd i hovedtelefonerne, uden at forstyrre andre, om det så er midt om natten i en lejlighed. Yamahas Silent™-system er det bedste på markedet og udover at gøre det muligt at øve 24 timer i døgnet, indeholder det også forskellige andre features som f.eks. muligheden for at spille med andre lyde end pianolyde, at indspille sine egne melodier, at tilslutte sin smartphone eller andre enheder og spille med på din yndlingsmusik.


Find butik

Yamaha Piano Center har egne showrooms i to velrenommerede pianobutikker i København og Århus. Du er altid velkommen i vores showrooms, hvor du kan få professionel rådgivning og prøve, se og høre vores akustiske pianoer.

Se butikkerne her