Silent flygel

Vores Silent™-flygler forener det klassiske flygel med den nyeste teknologi og indeholder en utroligt realistisk sampling af et koncertflygel, som du kan få i dine hovedtelefoner, så du kan spille helt uden at forstyrre eller blive forstyrret. Læs mere om Silent™-teknologien her.

Hvordan fungerer et Silent™ flygel?

Når Silent™-funktionen er aktiveret, bliver hammerne forhindret i at nå strengene. I stedet bliver hammerens bevægelse fanget af en meget sofistikeret sensor som sender al information herom til et digitalt lydmodul som genskaber lyden. På den måde kan du når som helst spille uden akustisk lyd fra klaveret, men kun med lyd i hovedtelefonerne, uden at forstyrre andre, om det så er midt om natten i en lejlighed. Yamahas Silent™-system er det bedste på markedet og udover at gøre det muligt at øve 24 timer i døgnet, indeholder det også forskellige andre features som f.eks. muligheden for at spille med andre lyde end pianolyde, at indspille sine egne melodier, at tilslutte sin smartphone eller andre enheder og spille med på din yndlingsmusik.

At øve og spille i ro og fred - er det overhovedet muligt? Med Yamaha Silent™ system er svaret: Ja!

Vores showrooms

Yamaha Piano Center finder du hos to butikker i Danmark, nemlig hos Pianoværkstedet Mattson & McGeehee i København og Århus. Her kan du høre, se, blive inspireret og teste - og selvfølgelig få professionel rådgivning om dit køb.