CF-serien Disklavier

Alle flygler i CF-serien er håndbygget af de samme materialer og af de samme håndværkere. CF-serien har et smukt udtryk og en dyb tonal tilstedeværelse. Flagskibet CFX er et fuldstørrelse 9-fods koncertflygel (275 cm) som passer til de største teatre og koncertsale. 7-fods modellen CF6 på 212 cm har de samme egenskaber som CFX, men passer til mindre sale, mens CF4 på 6 fod/191 cm er glimrende til mindre koncertsteder og undervisningsstudier.

Er du på udkig efter et akustisk flygel, så er du kommet til det rigtige sted. Yamahas første flygel fik en hæderspris ved verdensudstillingen i St Louis i 1904 og siden da, er det kun gået opad. I dag laver vi akustiske flygler i alle prisklasser og pianister, fra begynder til virtuos.

Jernrammen

Rammerne er individuelt håndstøbt og sandstøbt for at opnå en bedre styrke og stabilitet. Det er et væsentligt bidrag til den enestående karaktér i lyden og holdbarhed i CF-serien.

Sangbunden

Med stor omhyggelighed udvælges europæisk gran til brug i sangbundene på CF-serien. En ny metode til fastgøring af afstiverne på sangbunden giver en særlig rigdom af overtoner og dermed et bredt spektrum af udtryksfulde toner.

Kabinettet

Formen, tykkelsen af kabinettet, som fremstilles med en nyudviklet metode, er vigtige parametre, som i den rigtige balance skaber en fyldig tone og en enestående dybde og projektion, som kan fylde alle koncertsale.

Hammere

Hammerne har selvsagt også stor indflydelse på tonens klarhed og karaktér, og er med til at bestemme hvordan tonen produceres og opfattes. Vi anvender de bedste materialer der findes og fremstiller dem til at yde optimalt på trods af mulige forandringer i temperatur og fugtighed.

Strengene

Både materialer og fremstillingsmetoder er meget vigtige og vores basstrenge er manuelt spundne af dygtige håndværkere.

Tangenterne

De hvide tangenter er fremstillet af et nyudviklet "Ivorite"-materiale som både ser ud og føles som rigtig elfenben, som altid har været det foretrukne materiale til pianotangenter. De sorte tangenter er lavet af ibenholt af den bedste kvalitet.

Design og udseende

CF-serien har en flot elegant silhuet som afspejler tonen, et tidløst design, der vil være moderne i lang tid. Disse flygler ser lige så godt ud som de lyder.

Den sorte pianolak påføres ét lag ad gangen og poleres omhyggeligt derimellem og opnår dermed en fantastisk dybde.

CFX har en mat finish på låget for at forhindre refleksioner som kan blænde orkestermedlemmer. CF6 og CF4 har som udgangspunkt et blankt ydre. Alle modeller kan leveres med lige den finish, du ønsker via specialbestilling.

PRIS HENVENDELSE

Send pris forespørgsel