SX-serien Disklavier

Er du på udkig efter et akustisk flygel, så er du kommet til det rigtige sted. Yamahas første flygel fik en hæderspris ved verdensudstillingen i St Louis i 1904 og siden da, er det kun gået opad. I dag laver vi akustiske flygler i alle prisklasser og pianister, fra begynder til virtuos.

Tager tradition ind i fremtiden

Hos Yamaha opstår inspiration ud af en blanding af traditionelt håndværk, exceptionel kunst og moderne innovation. SX-serien respræsenterer en tilgang til pianofremstilling som bygger på eksklusivt designede komponenter og patenterede akustiske resonansforbedrende løsninger. Resultatet er en fantastisk flygeloplevelse med en meget stor naturlig tonal palette. Uanset om det er på scenen, på et konservatorium eller hjemme, så giver Yamaha SX en meget fornem og fyldig lyd som inspirerer pianister og fortryller publikum.

Japansk håndværk

Hvert flygel i SX-serien er fremstillet af erfarne pianoteknikere med exceptionel omhu og erfaring. Med rod i den japanske håndværkertradition fremstiller og sammensætter vores håndværkere og ingeniører tusindvis af præcisionskomponenter, så de allesammen spiller sammen i perfekt harmoni. Alt fra håndmonterede basstrenge til et eksklusivt materialevalg gør at hvert et Yamaha SX-flygel er gennemsyret af kærlighed til musikken og mesterligt håndværk.

Tidløs akustisk resonans

Den akustiske lyd i et højkvalitetstræinstrument udvikler sig og forbedres med tiden. Yamaha har udviklet sin egen patenterede akustiske resonansforbedrende behandling kaldet A.R.E. for at genskabe denne effekt i helt nye instrumenter. A.R.E. er en innovativ proces som gennem regulering af temperatur, fugt og tryk kan ændre træets molekylære struktur uden anvendelse af kemikalier. Resultatet er træ der opfører sig om det var langt ældre end det faktisk er. Flyglerne i SX-serien er de første pianoer som benytter A.R.E.-teknikken, hvilket giver dem en unik varme, dybde og udtryksmuligheder.

PRIS HENVENDELSE

Send pris forespørgsel