P-serien

Gå på opdagelse i P-serien, vores stilede akustiske pianoer fra Europa. Her finder du pianoer af høj kvalitet til overkommelige priser.

P116

Pris fra

59 000 kr

P121

Pris fra

66 000 kr

Mere om P-serien

Et design der er formet af det europæiske marked og et håndværk som er fantastisk at se, høre og spille på. P-serien kan betragtes som "mid-range" med high-end kvalitet og funktioner. Trods den beskedne pris er de bygget med Yamahas ekspertise og nøjagtighed. Det sikrer en exceptionel tonal reproduktion og hurtig respons.

PRIS HENVENDELSE

Send pris forespørgsel

Mere om akustiske pianoer

Det der fremfor alt andet kendetegner i akustisk piano, er den store udtryksmæssige dybde i tonerne - en lyd, der stadig ikke lader sig helt gengive digitalt, selvom udviklingen er kommet langt. Navnlig er det følelsen af anslaget i tangenterne, og resonansen der opstår, når sustainpedalen trykkes ned, som er det, der gør det akustiske piano unikt.

Husk også på, at et piano er mere end bare et instrument. Det bliver en del af dit liv, og hvis du passer godt på dit instrument, kan det være med dig hele livet og blive i familien i generationer.