YUS-serien silent

YUS-Serien Silent – her får du nøje udvalgte materialer, imponerende teknologi og en særlig følelse at spille på, som kan sammenlignes med et koncertflygel. Til dig som er lidt ekstra kræsen!

Mere om YUS-serien silent

YUS-serien er kvalitet og tone på et helt nyt niveau. YUS-serien er et sublimt klaver med en stor lyd og delikat balance. Kabinettets enkelhed giver enestående akustik ned til mindste nuance. De specialfremstillede hammere frembringer en fyldig tone og det enkle og præcise design fuldender et piano som får såvel professionelle som amatørpianister til at præstere deres bedste.

Tangenter af gran

Yamaha bruger gran til tangenterne på alle YUS-modeller. Gran er en meget let træsort med et godt forhold mellem vægt og hårdhed. Dermed er den ideél til tangenter, selvom det er lidt dyrere at gøre det på den måde. Tangenterne er hurtige at spille på og det gør det nemt at spille selv meget indviklede passager. Yamahas klaviaturer kan klare selv det hårdeste spil og holder i mange år. Hver tangent bliver testet individuelt og justeret til perfektion.

PRIS HENVENDELSE

Send pris forespørgsel